advertisement
Waytostay

The Wall

You need to sign in to comment
Obrazi.si
Jun 12 '20
Back to the 80s & 90s Limited Edition Boschtiz
Obrazi.si
Dec 2 '19
*SEVERINA*
The Magic Tour"
21.12.2019.
Arena Stožice, Ljubljana
Obrazi.si
Nov 13 '19
Valentino Kanzyani & Technasia // Kurzschluss
“Oče” slovenske elektronike se vrača v Kurzschluss
Lani je za mešalko stal kot podporni izvajalec Belgijki Amelie Lens, tokrat pa se Valentino Kanzyani s svojim "oldies goldies" setom Rock the discotheque! v Kurzschluss vrača kot zvezda večera.
Valentino Kanzyani & Technasia // Kurzschluss
“Oče” slovenske elektronike se vrača v Kurzschluss
Lani je za mešalko stal kot podporni izvajalec Belgijki Amelie Lens, tokrat pa se Val...See more
Obrazi.si
Nov 5 '19
Eros Ramazzotti: VITA CE N’È WORLD TOUR, 23. november 2019, Arena Stožice, Ljubljana.
Vse bližje je težko pričakovan nov izjemen dogodek v živo, na katerem bo Eros Ramazzotti v najprestižnejših dvoranah po svetu z izjemno scenografijo predstavil nov album VITA CE N’È. Seveda na koncertih ne bo pozabil na svoje velike uspešnice, s katerimi je v 35 letih kariere očaral milijone ljubiteljev glasbe po svetu. Nov album je izdala založba Polydor 23. novembra lani v italijanščini in španščini. Doslej je dosegel platinasto naklado. Ob izidu je bil neposredno uvrščen na glasbeno lestvico najbolj prodajanih albumov FIMI/Gfk. Prav tako je zasedel prvo mesto po prodaji v Avstriji in Švici, peto mesto v Belgiji, šesto v Španiji in sedmo v Nemčiji.
Eros Ramazzotti: VITA CE N’È WORLD TOUR, 23. november 2019, Arena Stožice, Ljubljana.
Vse bližje je težko pričakovan nov izjemen dogodek v živo, na katerem bo Eros Ramazzotti v najprestižnejših...See more
Obrazi.si
Oct 30 '19
PUNK LEGENDE IZ EDINBURGHA The Exploited SE VRAČAJO NA MOSTOVNO! PUNK'S NOT DEAD!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... » »»

Social Services

Share:

Newsfeed

 • Obrazi.si
  Odprta kuhna se vrača!
  Oseba Odprta kuhna je posodobila naslovno fotografijo.
 • Obrazi.si
  Poli maraton 2020 BO! 20. junija. 🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️👏
  Letošnji Poli maraton je že 18. po vrsti, ampak bo zaradi trenutnih razmer malo drugačen, kot smo navajeni. A nič za to, saj bomo druženje kljub temu izvedli - v virtualni obliki.
  Šport event by Nori na Poli and Kolesarski klub Perutnina Ptuj on sobota, junij 20 2020 with 712 people interested and 389 people going. 5 posts in the...
 • Obrazi.si
  Obrazi.si commented on their event.
  Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
  Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
  Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana ponovno prihaja v slovensko prestolnico. Med 22. in 24. majem se bodo predstavili: AKULTURA, Charlie design, Cliché, Marjeta Grošelj, IVANMAN, Natasa Persuh, Pe...
  Obrazi.si
  May 25 '16
  MBFWLJ do oktobra zapira svoja vrata

  Ljubljana, 25. maj – Druga edicija Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana se je zaključila v enaki maniri, kot se je začela. Do zadnjega mesta polne tribune, ekstatično pričakovanje, izjemno medijsko zanimanje, modna pista prepojena z bliskavicami kamer, izjemnimi domačimi in tujimi modnimi oblikovalci, modno razstavo ob 50. letnici ustvarjanja ikone slovenskega oblikovanja Marjete Grošelj, premiernim obiskom Petre Nemcove ter prisotnostjo slovenske veleposlanice v Berlinu gospe Marte Kos Marko. Slovenski oblikovalci s tokratnega MBFWLJ se bodo ob 25. obletnici slovenske države jeseni izjemno razveselili možnosti predstavitve svojih del v Berlinu. Ustvarjalna ekipa Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana s tem izpolnjuje enega izmed svojih temeljnih poslanstev – ustvarjanja spodbudnega okolja za rast in razvoj potenciala. Svojo priložnost je izjemno izkoristila tudi prejemnica prve slovenske Mercedes-Benz Fashion Award Sara Valenci, študentka Naravoslovno tehniške fakultete, ki se je na MBFWLJ predstavila s samostojno modno revijo. Po navdušujoči drugi uprizoritvi praznika mode ustvarjalna ekipa pod vodstvom programskega in umetniškega direktorja Saša Radoviča napoveduje nadaljevanje modne zgodbe v jeseni.

  Pet modnih revij je tudi zadnji dan tedna mode prestižne nemške avtomobilske znamke obiskovalce prikovalo na sedeže in Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana utrdilo kot prostor, kjer se srečujejo ideje, tkejo dragocene niti prijateljstva in izpolnjujejo mnoge priložnosti. Tako si bodo ljubitelji mode v XYZ Premium Fashion Store lahko ogledali in tudi že kupili kolekcije blagovnih znamk: JSP, AKULTURA, MÊHLÊ , kmalu pa bodo na voljo tudi preostale znamke slovenskih oblikovalcev, predstavljene na MBFWLJ.

  Modne revije // 24. maj

  Tanja Zorn

  Modna oblikovalka Tanja Zorn Grželj racionalizem postavlja na prvo mesto šele pri določanju strukture kolekcije in funkcionalnih detajlov. Kolekcija Dragonfly Tanjo Zorn opisuje kot oblikovalko, njeno življenje, filozofijo, hrepenenja, radosti in želje. Pisano življenje med vodo in nebom pomešano z funkcionalni detajli, kontrasti in čutno tipne površine.

  Natasa Persuh

  Natasa Peršuh stavi na minimalizem. Navdih za svoje oblikovanje najde v uličnem stilu modnih metropol, v aktualnem kulturnem in umetniškem dogajanju, v filmih in zgodovini. Navdihuje jo fuzija vsakdanjih obveznosti in zahtev sodobnega časa po gibanju in funkcionalnosti, v kombinaciji s principi visoke mode ter maloserijske unikatnosti. Kolekcija jesen/zima 2016 predstavlja spoj visokega poletja in globoke zime, sodobni glamur, ki je enakovreden doma na ulicah in na rdečih preprogah.

  Sari Valenci

  Lanskoletno dobitnico nagrade Mercedes-Benz Fashion Award Sari Valenci opredeljujejo unikatni, drzni in družbeno kritični kosi oblačil. Strast do oblikovanja je odkrila že zelo zgodaj, navdih zanj pa srečuje vsepovsod: na potovanjih in ljudeh, ki jih srečuje na svoji poti. Kolekcija jesen-zima 2016 je oda fenomenu vsem predmestnim stilom, ki se preko subtilne barvne palete modrin in rjavih tonov prelevijo v ulično modo.

  IVANMAN

  Blagovno znamko IVANMAN, s sedežem v Berlinu, je ustanovil hrvaški oblikovalec Ivan Mandžukić s ciljem ustvariti kombinacijo klasičnih in avantgardnih oblačil za moške. Modo vidi kot družbeni pojav, jo analizira z dekonstrukcijo, preučuje njene posamezne dele in jih ponovno sestavlja. Kolekcije, kljub nasprotju tkanin, oblik, materialov in barv sledijo fokusu popolnega reza, minimalizma in visoke nosljivosti.

  Charlie design

  Prestižna znamka hrvaške modne scene stavi na prelevitev kiparskih oblik v edinstvene modne kose. Znamka Charlie design, ustanovljena leta 1987 s strani Loredane in Branka Bahorića, prisega na neprekosljivo kvaliteto. Uspešno ravnotežje umetniškega oblikovanja in nosljive arhitekture slavi minimalizem, pridih avantgardnosti in popolno uporabnost. Kolekcija jesen/zima 2016 pripoveduje magično črno-belo modno zgodbo, ki briše meje med sezonama. Mešanica materialov deluje tako pozimi kot poleti, bela zgodba v nasprotju s črno pa ustvarja edinstveno, brezčasno modno pravljico.
  MBFWLJ do oktobra zapira svoja vrata

  Ljubljana, 25. maj – Druga edicija Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana se je zaključila v enaki maniri, kot se je začela. Do zadnjega mesta polne t...See more
  You need to sign in to comment
 • Obrazi.si
  Obrazi.si commented on their photo
  You need to sign in to comment
 • Tomi Zoroja

Forum Topics

Ekofon Net
Rogovci pojasnjujejo svoje razloge za ohranitev...
Ekofon Net Jun 8 '16
'':
fade
slide
Rating: