advertisement
Waytostay

The Wall

You need to sign in to comment
Obrazi.si
Yesterday, 15:16
Valentino Kanzyani & Technasia // Kurzschluss
“Oče” slovenske elektronike se vrača v Kurzschluss
Lani je za mešalko stal kot podporni izvajalec Belgijki Amelie Lens, tokrat pa se Valentino Kanzyani s svojim "oldies goldies" setom Rock the discotheque! v Kurzschluss vrača kot zvezda večera.
Valentino Kanzyani & Technasia // Kurzschluss
“Oče” slovenske elektronike se vrača v Kurzschluss
Lani je za mešalko stal kot podporni izvajalec Belgijki Amelie Lens, tokrat pa se Val...See more
Obrazi.si
Nov 5
Eros Ramazzotti: VITA CE N’È WORLD TOUR, 23. november 2019, Arena Stožice, Ljubljana.
Vse bližje je težko pričakovan nov izjemen dogodek v živo, na katerem bo Eros Ramazzotti v najprestižnejših dvoranah po svetu z izjemno scenografijo predstavil nov album VITA CE N’È. Seveda na koncertih ne bo pozabil na svoje velike uspešnice, s katerimi je v 35 letih kariere očaral milijone ljubiteljev glasbe po svetu. Nov album je izdala založba Polydor 23. novembra lani v italijanščini in španščini. Doslej je dosegel platinasto naklado. Ob izidu je bil neposredno uvrščen na glasbeno lestvico najbolj prodajanih albumov FIMI/Gfk. Prav tako je zasedel prvo mesto po prodaji v Avstriji in Švici, peto mesto v Belgiji, šesto v Španiji in sedmo v Nemčiji.
Eros Ramazzotti: VITA CE N’È WORLD TOUR, 23. november 2019, Arena Stožice, Ljubljana.
Vse bližje je težko pričakovan nov izjemen dogodek v živo, na katerem bo Eros Ramazzotti v najprestižnejših...See more
Obrazi.si
Oct 30
PUNK LEGENDE IZ EDINBURGHA The Exploited SE VRAČAJO NA MOSTOVNO! PUNK'S NOT DEAD!
Obrazi.si
Oct 22
Deželo vzhajajočega sonca smo tudi letos tradicionalno pripeljali za Bežigrad! ???????? Od 21. do 25. oktobra lahko z nami odkrivate fascinantno japonsko kinematografijo in raziskujte barvito državo daljnega vzhoda, osupljivo Japonsko. ???? Tudi letos popolnoma brezplačno!????Deželo vzhajajočega sonca smo tudi letos tradicionalno pripeljali za Bežigrad! ???????? Od 21. do 25. oktobra lahko z nami odkrivate fascinantno japonsko kinematografijo in raziskujte barvito državo d...See more
Obrazi.si
Sep 17
Serijo Kurzschluss LIVE! dogodkov bo otvorila elektro-pop diva Róisín Murphy. Zaslovela je v dvojcu Moloko konec devetdesetih. V začetku tisočletja je krenila na samostojno pot in posnela štiri albume. Overpowered, You Know Me Better, Let Me Know so zgolj nekatere izmed uspešnic iz njenega bogatega samostojnega glasbenega opusa.

V njeni glasbi najdemo primesi popa, house, disca, ki se spogledujejo z elektroniko in plesnimi ritmi. Ostaja ena redkih ženskih glasbenih umetnic, ki ne odstopa od sebi lastnega zvoka in glasbenega izraza. Če temu pridamo še dovršen odrski nastop in prezenco lahko trdimo, da je Róisín ena najbolj neustrašno izvirnih umetnic današnjega časa.

Predstavila bo uspešnice s projekta All My Dreams in z vrhunskimi glasbeniki poskrbela za odlično Kurzschluss LIVE! doživetje.
26. september 2019, Ljubljana
Serijo Kurzschluss LIVE! dogodkov bo otvorila elektro-pop diva Róisín Murphy. Zaslovela je v dvojcu Moloko konec devetdesetih. V začetku tisočletja je krenila na samostojno pot in posnela štiri albume...See more
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... » »»

Social Services

Share:

Newsfeed

 • Obrazi.si
  Sejem Ambient, GR Ljubljana, 6. - 10. november 2019
  Vrhunsko slovensko in tuje oblikovanje, pohištvo, svetila, dekorativne tkanine, dodatki za dom ...
  Nov 5
  0 0
 • Obrazi.si
  Vas zanima zdrav življenjski slog in vsebine v sklopih Prehrana – Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje?
  Uživajte lokalno, svežo, raznoliko in zdravo hrano. Poiščite poti v sebi, naravi in sobivanju z drugimi, kako ponovno uživati življenje zdravo in v stiku z naravo. Izbirajte med prek 100 različnimi zanimivimi temami spremljevalnega programa.
  Vas zanima zdrav življenjski slog in vsebine v sklopih Prehrana – Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje?
  Uživajte lokalno, svežo, raznoliko in zdravo hrano. Poiščite poti v sebi, naravi in sobivanju z drugimi, kako ponovno uživati življenje zdravo in v stiku z n...See more
  Zdravje event in Ljubljana by Sejem Narava-zdravje, Nature-Health Fair and Gospodarsko razstavišče - GR on sreda, oktober 23 2019 with 252 people...
  Oct 22
  0 0
 • Obrazi.si
  8. MAHLE Rally Nova Gorica in 3. MAHLE Eco Rally, 19. - 21. september 2019, Nova Gorica
  Šport event in Nova Gorica by Rally Nova Gorica on četrtek, september 19 2019 with 2 tis. people interested and 776 people going. 12 posts in the discussion.
  Aug 28
  0 0
 • Obrazi.si
  Mednarodni filmski festival Kranjska Gora – KGIFF bo slikovito podalpsko vasico v filmske lovke ovil že četrto poletje zapored in vanje ujel zgodbe s celega sveta. Pripovedovali jih bodo filmi, ustvarjalci, mentorji in obiskovalci, ki se bodo družili na številnih festivalskih prizoriščih. Vsi smo pastirji dobrih zgodb in tudi letošnja bera bo bogata.Mednarodni filmski festival Kranjska Gora – KGIFF bo slikovito podalpsko vasico v filmske lovke ovil že četrto poletje zapored in vanje ujel zgodbe s celega sveta. Pripovedovali jih bodo filmi, ustvarjalci, mentorji in obiskovalci, ki se bodo družili na številnih festivalskih prizoriščih. Vsi smo pa...See more
  Film event in Kranjska Gora by Mednarodni Filmfest Kranjska Gora - KGIFF on sobota, julij 27 2019 with 148 people interested.
  Jul 28
  0 0
 • Obrazi.si
  Obrazi.si created new event
  39. festival Melodije morja in sonca
  39. festival Melodije morja in sonca
  Na prvi sobotni julijski večer, 6.7., se bodo v Amfiteatru Avditorija Portorož ob 20.45 pričele 39. Melodije morja in sonca. Za Veliko nagrado MMS 2019 in nagrade strokovne žirije za: glasbo, besedilo...
  Jun 29
  0 0

Forum Topics

Ekofon Net
Rogovci pojasnjujejo svoje razloge za ohranitev...
Ekofon Net Jun 8 '16
'':
fade
slide
Rating: