advertisement
Waytostay

The Wall

You need to sign in to comment
Obrazi.si
Apr 12
Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
Obrazi.si
Mar 26
LJFW - Ljubljana Fashion Week, 4. - 6. april 2018
Obrazi.si
Mar 5
Pop up klub Kurzschluss napoveduje šesto party sezono, katero bo v dobrodelni noti otvoril festivalski "A - lister" Don Diablo! V tokratni izdaji pop up kluba bo zelena puščica utripala v Cirkusu.
Obrazi.si
Feb 12
Legendarni Kraftwerk, najpomembnejša in najvplivnejša elektronska zasedba vseh časov, se v Ljubljano vrača z živim nastopom, podkrepljenim z osupljivo 3-D koncertno izkušnjo!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... » »»

Social Services

Share:

Newsfeed

 • Obrazi.si
  Od 29. marca do 28. aprila letos bo potekal že 19. festival Orto Fest, ki je v svoji zgodovini gostil že več kot 500 glasbenih skupin in izvajalcev. Kot tak je edinstven slovenski klubski festival, ki ponuja v svojem programu številne domače in tuje, tudi vrhunske glasbene skupine, žanrsko predvsem obarvane v rockovske barve vseh odtenkov, daje pa prostor tudi drugim glasbenim zvrstem s poudarkom na kvaliteti in izvirnosti določenega trenutka. Otvoritveni koncert letošnjega festivala je v rokah skupine Hamo & Tribute 2 Love, ki velja za eno najpomembnejših slovenskih rock skupin.Od 29. marca do 28. aprila letos bo potekal že 19. festival Orto Fest, ki je v svoji zgodovini gostil že več kot 500 glasbenih skupin in izvajalcev. Kot tak je edinstven slovenski klubski festival, ki ponuja v svojem programu številne domače in tuje, tudi vrhunske glasbene skupine, žanrsko predvsem ...See more
  Mar 19
  0 0
 • Obrazi.si
  Anabel, BQL, Gregor Ravnik, Ina Shai, Indigo, KiNG FOO, Lara Kadis, Lea Sirk, ManuElla, Marina Martensson, MILA, Nika Zorjan, Nuška Drašček, Orter, Proper, Tanja Ribič - to so izvajalci, ki se bodo februarja pomerili na predizboru EMA 2018 v studiu 1 TV Slovenija.
  Feb 5
  0 0
 • Obrazi.si
  Kar je Elvis naredil v Ameriki, Beatli v Angliji, so Bijelo dugme naredili v Jugoslaviji. Prvi so snemali v Londonu. Prvi so naredili turnejo po športnih dvoranah in stadionih. So prvi, ki so dali smernice glasbeni industriji. Prvi so bili deležni popolne evforije na koncertih in izven. Edini so dokazali, da je takšna kariera izven angleško govorečega področja sploh mogoča. So institucija, ki je zaokrožila našo celotno subkulturo. V Ljubljani nam bodo Goran, Alen in Tifa, ob spremljavi velikega 30-članskega orkestra priredili nepozabno doživetje. V en glas bomo peli pesmi, kot so Ima neka tajna veza, Sanjao sam nočas da te nemam, Ne spavaj mala moja, Ružica si bila, Đurđevdan, Lipe cvatu, Doživjeti stotu, Hajdemo u planine, Tako ti je mala moja kad ljubi bosanac, Napile se ulice, Svi marš na ples in mnoge druge, že ponarodele pesmi.Kar je Elvis naredil v Ameriki, Beatli v Angliji, so Bijelo dugme naredili v Jugoslaviji. Prvi so snemali v Londonu. Prvi so naredili turnejo po športnih dvoranah in stadionih. So prvi, ki so dali smernice glasbeni industriji. Prvi so bili deležni popolne evforije na koncertih in izven. Edini so dok...See more
  Jan 5
  0 0
 • Obrazi.si
  Lepa Brena je ena najbolj uspešnih pevk nekdanje Jugoslavije z več kot 30.000.000 prodanih albumov. Šarmantna ikona Yu glasbe že več kot tri desetletja polni največja domača ter tuja koncertna prizorišča in uspešno povezuje generacije. Glasbenica, ki je znana po svoji karizmatičnosti in uglajenosti, ima bogato diskografijo in je v svoji dolgoletni karieri na odru gostila izjemne glasbene goste našega časa. Na božični večer nam bo pričarala nostalgične občutke, saj nas bo vrnila v obdobje, ko so nastali njeni največji hiti, kot so Jugoslovenka, Čik pogodi, Čačak - Čačak, Mile voli disko, Luda Za Tobom, Uđi slobodno, Pazi kome zavidiš in drugi.Lepa Brena je ena najbolj uspešnih pevk nekdanje Jugoslavije z več kot 30.000.000 prodanih albumov. Šarmantna ikona Yu glasbe že več kot tri desetletja polni največja domača ter tuja koncertna prizorišča in uspešno povezuje generacije. Glasbenica, ki je znana po svoji karizmatičnosti in uglajenosti,...See more
 • Obrazi.si
  Obrazi.si commented on their event.
  Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
  Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
  Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana ponovno prihaja v slovensko prestolnico. Med 22. in 24. majem se bodo predstavili: AKULTURA, Charlie design, Cliché, Marjeta Grošelj, IVANMAN, Natasa Persuh, Pe...
  Obrazi.si
  May 25 '16
  MBFWLJ do oktobra zapira svoja vrata

  Ljubljana, 25. maj – Druga edicija Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana se je zaključila v enaki maniri, kot se je začela. Do zadnjega mesta polne tribune, ekstatično pričakovanje, izjemno medijsko zanimanje, modna pista prepojena z bliskavicami kamer, izjemnimi domačimi in tujimi modnimi oblikovalci, modno razstavo ob 50. letnici ustvarjanja ikone slovenskega oblikovanja Marjete Grošelj, premiernim obiskom Petre Nemcove ter prisotnostjo slovenske veleposlanice v Berlinu gospe Marte Kos Marko. Slovenski oblikovalci s tokratnega MBFWLJ se bodo ob 25. obletnici slovenske države jeseni izjemno razveselili možnosti predstavitve svojih del v Berlinu. Ustvarjalna ekipa Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana s tem izpolnjuje enega izmed svojih temeljnih poslanstev – ustvarjanja spodbudnega okolja za rast in razvoj potenciala. Svojo priložnost je izjemno izkoristila tudi prejemnica prve slovenske Mercedes-Benz Fashion Award Sara Valenci, študentka Naravoslovno tehniške fakultete, ki se je na MBFWLJ predstavila s samostojno modno revijo. Po navdušujoči drugi uprizoritvi praznika mode ustvarjalna ekipa pod vodstvom programskega in umetniškega direktorja Saša Radoviča napoveduje nadaljevanje modne zgodbe v jeseni.

  Pet modnih revij je tudi zadnji dan tedna mode prestižne nemške avtomobilske znamke obiskovalce prikovalo na sedeže in Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana utrdilo kot prostor, kjer se srečujejo ideje, tkejo dragocene niti prijateljstva in izpolnjujejo mnoge priložnosti. Tako si bodo ljubitelji mode v XYZ Premium Fashion Store lahko ogledali in tudi že kupili kolekcije blagovnih znamk: JSP, AKULTURA, MÊHLÊ , kmalu pa bodo na voljo tudi preostale znamke slovenskih oblikovalcev, predstavljene na MBFWLJ.

  Modne revije // 24. maj

  Tanja Zorn

  Modna oblikovalka Tanja Zorn Grželj racionalizem postavlja na prvo mesto šele pri določanju strukture kolekcije in funkcionalnih detajlov. Kolekcija Dragonfly Tanjo Zorn opisuje kot oblikovalko, njeno življenje, filozofijo, hrepenenja, radosti in želje. Pisano življenje med vodo in nebom pomešano z funkcionalni detajli, kontrasti in čutno tipne površine.

  Natasa Persuh

  Natasa Peršuh stavi na minimalizem. Navdih za svoje oblikovanje najde v uličnem stilu modnih metropol, v aktualnem kulturnem in umetniškem dogajanju, v filmih in zgodovini. Navdihuje jo fuzija vsakdanjih obveznosti in zahtev sodobnega časa po gibanju in funkcionalnosti, v kombinaciji s principi visoke mode ter maloserijske unikatnosti. Kolekcija jesen/zima 2016 predstavlja spoj visokega poletja in globoke zime, sodobni glamur, ki je enakovreden doma na ulicah in na rdečih preprogah.

  Sari Valenci

  Lanskoletno dobitnico nagrade Mercedes-Benz Fashion Award Sari Valenci opredeljujejo unikatni, drzni in družbeno kritični kosi oblačil. Strast do oblikovanja je odkrila že zelo zgodaj, navdih zanj pa srečuje vsepovsod: na potovanjih in ljudeh, ki jih srečuje na svoji poti. Kolekcija jesen-zima 2016 je oda fenomenu vsem predmestnim stilom, ki se preko subtilne barvne palete modrin in rjavih tonov prelevijo v ulično modo.

  IVANMAN

  Blagovno znamko IVANMAN, s sedežem v Berlinu, je ustanovil hrvaški oblikovalec Ivan Mandžukić s ciljem ustvariti kombinacijo klasičnih in avantgardnih oblačil za moške. Modo vidi kot družbeni pojav, jo analizira z dekonstrukcijo, preučuje njene posamezne dele in jih ponovno sestavlja. Kolekcije, kljub nasprotju tkanin, oblik, materialov in barv sledijo fokusu popolnega reza, minimalizma in visoke nosljivosti.

  Charlie design

  Prestižna znamka hrvaške modne scene stavi na prelevitev kiparskih oblik v edinstvene modne kose. Znamka Charlie design, ustanovljena leta 1987 s strani Loredane in Branka Bahorića, prisega na neprekosljivo kvaliteto. Uspešno ravnotežje umetniškega oblikovanja in nosljive arhitekture slavi minimalizem, pridih avantgardnosti in popolno uporabnost. Kolekcija jesen/zima 2016 pripoveduje magično črno-belo modno zgodbo, ki briše meje med sezonama. Mešanica materialov deluje tako pozimi kot poleti, bela zgodba v nasprotju s črno pa ustvarja edinstveno, brezčasno modno pravljico.
  MBFWLJ do oktobra zapira svoja vrata

  Ljubljana, 25. maj – Druga edicija Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana se je zaključila v enaki maniri, kot se je začela. Do zadnjega mesta polne t...See more
  You need to sign in to comment

Blog

Obrazi.si
/T.Z./ Po starem izročilu pustne šeme prinašajo sr... more
Obrazi.si Mar 14 '16

Forum Topics

Ekofon Net
Rogovci pojasnjujejo svoje razloge za ohranitev...
Ekofon Net Jun 8 '16
'':
fade
slide
Rating: